Cine Suntem?

Suntem o familie implicată în bunăstarea si sanatatea umană inca din 1981 dar am inceput sa ne axam început să se concentreze pe metode si terapii alternative din 1992. În ultimii aproape 30 de ani am încercat și experimentat diferite abordări având în vedere bunăstarea umană prin medicina alternativă / complementară / energetică. Tehnici precum masaj, laser, biofeedback, biorezonanță, remedii naturiste, împământare, frecvență radio, kinetoterapie etc și diferite tipuri de tehnologie și dispozitive au fost folosite în acest moment în activitatea noastra.

Considerăm că toate tehnicile, metodele și dispozitivele utilizate în acest domeniu, indiferent de modul în care sunt înregistrate, au același scop, și anume, atingerea stării de bine și a bunăstarii.

De asemenea, toți practicienii instruiți în educație formală sau / și nonformală, indiferent de calificare, ar trebui să împărtășească acest obiectiv comun.

Eforturile noastre au condus la mii de parteneri, cusanti si clineti fericiti mai ales în România, Ungaria, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Turcia și Bulgaria. De asemenea, ne mândrim că avem parteneri și clienți în multe alte țări precum Australia, Marea Britanie, SUA, Canada, Elveția, Italia, Bahrein etc.

Deci, ceea ce a început în familie a devenit o mare afacere de familie pe care acum o împărtășim cu partenerii noștri și rețelele din întreaga lume. Sperăm că vă va fi util, poate veți beneficia doar de aceasta pentru a vă recăpăta sănătatea sau poate veți folosi tehnologiile și experiența noastră pentru a-i ajuta pe ceilalți devenind clientul, partenerul și prietenul nostru.

Sediul nostru se află în București România, dar prin rețeaua noastră de parteneri suntem în Turcia și Bulgaria, Egipt și Emiratele Arabe Unite.

Viziune si Misiune:

După cum am mai spus, afacerea noastra este deja o tradiție în familia noastră. O tradiție care a adus wellness, bunăstare și, de asemenea, beneficii materiale și care acum se transformă într-o afacere care promovează dispozitivele de wellness care au fost testate de noi și despre care știm ca vă vor ajuta să obțineți aceleași avantaje ca noi. De asemenea, dorim să împărtășim experiența noastră cu dumneavoastra prin webinarii, traininguri, conferințe etc.

Scopul principal este de a beneficia de tehnologii și tehnici dovedite științific și mai important testate, astfel încât să putem ajuta oamenii să se conecteze cu bunăstarea și bunăstarea lor interioară.

Practic noi comercializam niste aparate medicale si/sau wellness, pana aici nimic nou, puteti spune. De fapt noutatea consta in faptul ca prin grija pe care o purtam clientilor si partenerilor nostri ne axam si pe traininguri, webinarii, consultanta in domeniu legislatie si fiscalitatii in domeniu, si informatii generale sau personalizate legate de tot ce presupune aceasta industrie.

Sperăm că vă va fi util, poate veți beneficia doar de aceasta pentru a vă recăpăta starea de bine sau poate veți folosi tehnologiile și experiența noastră pentru a-i ajuta pe ceilalți devenind client, partener și prieten.

Traineri

Dr Etelka

Dr Etelka

Dr. Ana-Maria Irina Drăgan

Dr. Ana-Maria Irina Drăgan

Trainer, Trainer
Dr. Elena-Irina Macovei

Dr. Elena-Irina Macovei

Trainer